RAAMBELETTERING » Stickers

Stickers

Een sticker of zelfklever is een stuk papier of plastic dat aan één zijde klevend is en meestal langs de andere niet-klevende zijde een bepaalde tekst of afbeelding heeft. Stickers komen voor in verschillende vormen, beeltenissen en groottes.

 

Gebruik

Stickers worden vaak gebruikt wanneer een voorwerp verduidelijking behoeft. Ze kunnen bijvoorbeeld een bepaalde merknaam tonen om te verduidelijken dat een bepaald product van een bepaald bedrijf komt. Zo wordt fruit vaak gemerkt met een sticker. Ook worden stickers gebruikt om de steun van de klever te tonen voor een bepaald iemand, doel of overtuiging. Stickers kunnen ook dienen ter versiering. Zo worden ze soms gekleefd op brooddozen, kinderkamer muren, papier, kleding, kastjes, ramen, auto's, en laptops. Sommige mensen verzamelen ook stickers en ruilen ze met vrienden of andere verzamelaars.

 

Modern

Tegenwoordig worden stickers op verschillende manieren geproduceerd. Zeefdruk en digitale printtechnieken zijn enkele voorbeelden hiervan. Maar ook worden veel stickers met een plotter gesneden. Deze moderne technieken zorgen ervoor dat bijna alle stickers makkelijk en snel te personaliseren zijn. Daarnaast is het per stuk produceren van een ontwerp veel eenvoudiger geworden. Solano platform sticker voor uw verzorgen. 

Zie hieronder gepersonaliseerde stickers.

Fortnite Battle Royale Logo Muursticker Muurposter Zelfklevende Muur Stickers
stickers reclame
Fortnite Battle Royale Logo Muursticker Muurposter Zelfklevende Muur Stickers

Stickers nodig?  vul het formulier hieronder!